Breek de keten

ZwarteKracht

Wil jij jezelf aanmelden als (gast) schrijver?

Aanmelden als (gast) schrijver?

ZwarteKracht

Wil jij jezelf aanmelden als (gast) schrijver?

Wil jij jezelf aanmelden als (gast) schrijver?

Leuk om te zien dat mensen samenkomen

Om de eeuwige strijd te voeren tegen discriminatie, etnische profilering of verdeeldheid en racisme. Ik ben geen voorstander van demonstraties en bijeenkomsten omdat ik het gevoel heb dat het wel aandacht trekt, alleen niet van de juiste mensen.

Wil gezamenlijk iets bereiken

Zonder mij verplicht te voelen om overal bij te horen of zijn. Aangezien wij allen ervaringsdeskundigen en slachtoffers zijn van racisme, verdeeldheid en onderdrukking, denk ik dat persoonlijke ervaringen een beter beeld kunnen weergeven van de gevoelens, effecten en emotionele stigma’s die dit soort ervaringen met zich mee brengen en achterlaten.

Heb een domeinnaam aangeschaft en een lay-out!!

Wil dit platform graag omzetten naar een online magazine voor mensen die een hart hebben voor “echte” media. Zou graag jullie verhalen willen delen op een online platform die op dit moment niet optimaal wordt gebruikt.

Wil jij jezelf aanmelden als (gast) schrijver?

Kom ons helpen bij de opbouw van een nieuw online platform voor onze medemensen? Reageer dan hieronder als je enige ideeën hebt die de website naar een ander niveau kan tillen.

Als jij serieus om jouw mensen geeft..

Wil jij ons helpen bij de opzet van www.zwartekracht.nl of ben jij bereid om media content te delen en aan te leveren. Laten we dan de moeite doen en samenwerken zodat wij ook kunnen groeien als gemeenschap.

wil jij jezelf aanmelden als gast schrijver?

Inmiddels is de website opgezet.

Wij zijn bezig met het opbouwen van de grootste online platform voor de ‘Black’ community. Nu is het aan ons om personen te vinden die zich graag bezig houden met het delen van (persoonlijke) ervaringen, (nieuws)berichten en (zelf)kennis.

Het is ons doel om de maatschappij te verbinden!

Om gezamenlijk educatieve content voor onze broeders en zusters te creëren, om zodoende de mentale groei van onze gemeenschap te stimuleren. Wees een drijvende kracht in de uitbouw van onze krachtige community en meld jezelf of een ander aan als content-beheerder (voorlopig op vw-basis). 

Ervaring met WordPress op willen doen is een pré

Ben jij bereid om jezelf online te vertegenwoordigen en wil jij meehelpen bij de groei van dit platform?Wij kunnen jou eventueel helpen met het schrijven en publiceren van (nieuws)artikelen. Stuur ons gerust een berichtje op Facebook, als je interesse hebt in eventuele samenwerking.

Dit is een link naar onze Facebook pagina: https://m.facebook.com/ZwarteKracht-155821284771877/ of vraag in een mailtje naar meer informatie over de kern van onze werkzaamheden.

Je kunt ons ook een email sturen: zwartekracht1@gmail.com Dit bericht mag gedeeld worden. Geef ons een like op Facebook, ? als jij op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen. #BREEKDEKETEN

Lees het volledig artikel
Lees meer van deze schrijver..

“Zwartekracht is een crowdfunding platform voor personen met een etnische achtergrond, die opzoek zijn naar manieren om zichzelf te zijn.” Het is ons doel om gezamenlijk educatieve content voor onze broeders en zusters te creëren, om zodoende de mentale groei van onze gemeenschap te stimuleren. Vergeet niet onze facebook pagina te liken!!

Klik hier om te reageren op dit bericht

Geef een reactie

Meer in ZwarteKracht

De Redactie

Like ons op Facebook

Populaire Berichten

Categorieën

EEN SAMENLEVING IN VERVAL

Petities

Het Surinaams Verzet: Een samenleving in verval

Dit artikel is geschreven door 20/04/2017
Crowdfunding Een online platform voor maatschappelijke verbinding

Doneren

Een online platform voor maatschappelijke verbinding

Dit artikel is geschreven door 02/01/2017
Aanmelden als (gast) schrijver?

ZwarteKracht

Wil jij jezelf aanmelden als (gast) schrijver?

Dit artikel is geschreven door 24/12/2016

Tags

Ga naar boven