Breek de keten

ZwarteKracht

Een online platform voor maatschappelijke verbinding

Crowdfunding Een online platform voor maatschappelijke verbinding

Doneren

Een online platform voor maatschappelijke verbinding

Een online platform voor maatschappelijke verbinding

In verbinding met de maatschappij !!

ZwarteKracht is de eerste ‘Black Owned’ media bedrijf in Nederland. Dit platform fungeert als een online ontmoetingsplek voor maatschappelijke verbinding. Wij vragen jouw hulp om bij te dragen aan de structurele heropbouw van de ‘Black Community’.

“Het is ons doel om gezamenlijk educatieve content voor onze broeders en zusters te creëren, om zodoende de mentale groei van onze gemeenschap te stimuleren.”, Aldus de redactie van ZwarteKracht.

Een platform voor maatschappelijke verbinding

Om crossmediale campagnes uit te voeren en nevenactiviteiten op professionele wijze te verrichten, is het van essentieel belang dat wij de geschikte fondsen bezitten. Denk hierbij aan de investeringsgelden voor het uitvoeren van eventuele marketing campagnes. 

Deze gelden willen wij uitbesteden aan ‘geldvragers’ die zich aanmelden op onze crowdfunding platform. Om ‘geldvragers’ zodoende te stimuleren het gevraagde doelbedrag te behalen. Hiervoor hebben wij een flink aantal audio/video bewerkingsprogramma’s nodig.

Een tweetal camera’s voorzien van alle toebehoren en computers die zullen fungeren als optimale werkstations. Daarnaast hebben wij opname en bijbehorende randapparatuur nodig om (toekomstige) audiovisuele content voor de gemeenschap te creëren, monteren en presenteren.

De website is inmiddels opgezet!!

“Nu is het aan ons!!”, om personen te vinden die zich graag bezighouden met het delen van (persoonlijke) ervaringen. De ideeën zullen worden omgezet in crowdfunding campagnes.

Wij willen ervaring(en) vastleggen en delen in de vorm van geschreven en/of gesproken artikelen, persoonlijke interviews, live-debat’s en bijzondere documentaires.

Waarom zou ik geld doneren aan het initiatief van dit collectief?

Wij hebben een hart en willen de liefde voor onze volk delen op (inter) nationaal niveau door de achtergrond(en) van ‘onze’ kwaliteit(en) in kaart te brengen.

Zo ontstaat er een mogelijkheid om de ‘Black’ community op positieve wijze te stimuleren en in verbinding te brengen met de maatschappij.

  1. Jij helpt mee aan de opzet van Nederlands eerste ‘Black Owned’ crowdfunding platform.
  2. Jij begint direct met het stimuleren van een ‘Black Owned Business’ en bent verzekerd van de uitvoering van onze doeleinden.
  3. Jij biedt ons de mogelijkheid en benodigdheden om ‘nieuwe media’ content voor personen met een etnische achtergrond te creëren; “Dit zorgt ervoor dat wij beter, vaker en op positieve manieren onder de aandacht komen in de media.”
  4. Jij laat ons zien dat de wereld een mooie plek is, waar dromen met wat hulp van anderen tot leven kunnen komen.

Wil jij een drijvende kracht vormen in de uitbouw van onze krachtige community en ons helpen bij de financiering van dit bijzondere project?

Dan kun jij hieronder, op een veilige manier jouw bijdrage leveren aan de opzet van dit bijzonder initiatief!!


Word donateur en lever een vrijwillige bijdrage

€560,00 van €10.000,00 verkregen
Persoonlijke info

Totaalbedrag: €10,00

Lees het volledig artikel
Lees meer van deze schrijver..

“Zwartekracht is een crowdfunding platform voor personen met een etnische achtergrond, die opzoek zijn naar manieren om zichzelf te zijn.” Het is ons doel om gezamenlijk educatieve content voor onze broeders en zusters te creëren, om zodoende de mentale groei van onze gemeenschap te stimuleren. Vergeet niet onze facebook pagina te liken!!

Klik hier om te reageren op dit bericht

Geef een reactie

Meer in Doneren

De Redactie

Like ons op Facebook

Populaire Berichten

Categorieën

EEN SAMENLEVING IN VERVAL

Petities

Het Surinaams Verzet: Een samenleving in verval

Dit artikel is geschreven door 20/04/2017
Crowdfunding Een online platform voor maatschappelijke verbinding

Doneren

Een online platform voor maatschappelijke verbinding

Dit artikel is geschreven door 02/01/2017
Aanmelden als (gast) schrijver?

ZwarteKracht

Wil jij jezelf aanmelden als (gast) schrijver?

Dit artikel is geschreven door 24/12/2016

Tags

Ga naar boven