Breek de keten

ZwarteKracht

Crowdfunding zorgt voor verbinding

Geef terug aan de community & verander de wereld om jou heen!

“Zwartekracht is een crowdfunding platform voor personen met een etnische achtergrond, die opzoek zijn naar manieren om zichzelf te zijn.” Om de maatschappij te herenigen naast de zichtbare verdeling, gaan wij opzoek naar elkaar om een ieder te overtuigen. Van het feit dat wij allen kunnen groeien in de strijd, zolang wij aan ons zelf werken om ons doelen te bereiken.

“Wij staan op voor iedereen die gelukkig wilt zijn.” Denken vooruit, maken stappen en gaan niet terug in de tijd. Zit jij jarenlang gevangen in een dagelijkse strijd? Laten wij gezamenlijk elkaar bevrijden van mentale slavernij..

Crowdfunding is de ideale manier om jouw omgeving te helpen!

Wij richten ons op het succesvol financieren van een project, door investeerders en geldnemers bij elkaar te brengen via een (online) platform. De projecten zijn zeer uiteenlopend en veelal kleinschalig van aard met een ideëel of commercieel doel. Het gaat bijvoorbeeld om de financiering van een midden- of kleinbedrijf (in oprichting). Het kan ook gaan om consumenten die een lening vragen om hun dromen waar te maken.

Doneren

Op dit crowdfunding platform is het mogelijk om geld te schenken aan een goed doel. Als ‘geldgever’ neem jij afscheid van een geldbedrag, maar jij hebt wel direct zicht op waar de investering naar toe gaat. De investering komt terecht bij de campagneleider, als het doelbedrag volledig is opgehaald.

Sponsoring en reward based

Op dit crowdfunding platform is het mogelijk om een specifiek project te ondersteunen, tegen een (niet-financiële) tegenprestatie. Het financiële aspect is hierbij onderschikt. Wordt alleen een ‘geldgever’ als jij je verbonden voelt met het doel, dat de ‘aanvrager’ nastreeft. Op deze manier komt jouw bijdrage in de handen van een ondernemer die financiering nodig heeft.

 

 

Klik hier om te reageren op dit bericht

Geef een reactie

De Redactie

Like ons op Facebook

Populaire Berichten

Categorieën

EEN SAMENLEVING IN VERVAL

Petities

Het Surinaams Verzet: Een samenleving in verval

Dit artikel is geschreven door 20/04/2017
Crowdfunding Een online platform voor maatschappelijke verbinding

Doneren

Een online platform voor maatschappelijke verbinding

Dit artikel is geschreven door 02/01/2017
Aanmelden als (gast) schrijver?

ZwarteKracht

Wil jij jezelf aanmelden als (gast) schrijver?

Dit artikel is geschreven door 24/12/2016

Tags

Ga naar boven